#8 Inspiratie en inzichten voor (werk)geluk in deze tijd

We zitten inmiddels in de derde week van zelfisolatie. Welk effect heeft dit op ons (werk)geluk? Na de eerste podcast over Corona en (werk)geluk, deel ik in deze tweede podcast graag mijn inzichten welke jou helpen om nu de effecten te beïnvloeden.

Lichamelijk en geestelijk fit blijven

Ik zie bijvoorbeeld veel ideeën hoe je lichamelijk fit blijft, maar daarnaast is het belangrijk dat je geestelijk fit blijft. En daar zijn veel mensen niet mee bezig. Je bent wellicht in de actiemodus geschoten en misschien zit je daar nu nog in?

Ik ben geen onderzoeker en ik vermoed dat er veel meer effecten zullen zijn waar we later pas inzicht in krijgen door onderzoek, maar ik voel dat ik je nú mag vertellen wat ik zie en lees over de effecten op je gevoel van geluk, zowel privé als in je werk, van het thuis zijn en thuiswerken.

Wat doet het met je dat je al twee weken in je joggingbroek leeft?
Welk effect heeft het niet zien van vrienden op je?
Hoe zorg je ervoor dat je balans vindt nu werk en school zijn intrede heeft gemaakt in je huis?

En ik wil vooral ook vertellen wat de positieve kanten zijn die deze periode van Corona met zich meebrengt. Hoe kan je die blijven zien en hoe doe je daar je voordeel mee?

Ik wens je veel luisterplezier!

Welke effecten merk jij op jouw werkgeluk? Laat het me weten in een reactie of stuur me een berichtje via Instagram of LinkedIn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.