Over mij

Ik volgde mijn gevoel…

In 2007, toen ik 23 was, nam ik een gedurfde stap en verliet ik Nederland om als au pair in Amerika te werken. Maar ergens diep van binnen groeide een onstuitbaar verlangen naar meer, naar persoonlijke ontwikkeling en vrijheid dat niet te negeren was.

Ik besloot mijn innerlijke kompas te volgen. Ik nam onbetaald verlof, heb de huur van mijn appartement opgezegd en stapte op het vliegtuig naar Amerika. Het was een spannende sprong in het diepe, maar oh zo opwindend.

Negen maanden later keerde ik terug, vol met levenservaring en een hernieuwde passie voor groei en ontdekking.

En toen begon het volgende epische avontuur.

Ik was nog geen week terug en het volgende avontuur stond alweer voor de deur! Ik was 25 jaar en ging weer studeren, in deeltijd, naast mijn fulltime baan.

Wéér een keerpunt in mijn leven en opnieuw speelden mijn nieuwsgierigheid, persoonlijke ontwikkeling en de drang naar meer vrijheid in mijn leven en loopbaan een belangrijke rol.

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert
Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Ik ontdekte waar ik goed in was…

Ik leerde mijn talenten kennen en besefte dat mijn werk een ware roeping werd zodra ik in mijn kracht stond.

Dit besef veranderde niet alleen mijn eigen leven, maar dreef me om hetzelfde voor anderen mogelijk te maken. In 2016 nam ik de sprong en startte ik Daniëlle Bax Coaching, met een missie die in mijn hart gegrift staat:

‘Omdat je recht hebt op een leven vol energie en voldoening!’

Mijn missie is duidelijk: jou, ambitieuze vrouw, bijstaan bij het ontdekken van werk dat echt past bij jouw ware talenten en kracht. Samen gaan we voor een carrière die je leven verrijkt en je vervulling en energie geeft.

Ik sta klaar om samen met jou de weg te bewandelen naar jouw ultieme carrière.

Daniëlle