Over mij

Mijn droom achterna…

Aangenaam, ik ben Daniëlle Bax.
In 2007 verliet ik Nederland om te gaan werken als au pair in Amerika. Het leventje hier was leuk, maar ik wilde wat anders op dit moment in mijn leven. Ik wilde reizen, de wereld ontdekken!

Na 9 maanden keerde ik terug naar huis met een prachtige ervaring in mijn rugzak. Het volgende avontuur stond al voor de deur; 4 dagen nadat ik voet op Nederlandse bodem had gezet, deed ik toelatingsexamen voor de Social Studie ‘Maatschappelijk Werk en Dienstverlening’ en ik werd toegelaten!

Geboeid door het gedrag van de mens

Tijdens mijn studie was ik enorm geboeid door de psychologie van de mens en alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken had. Ik wilde direct iets dóen met die kennis. Ik ging het op mezelf toepassen en ontwikkelde in een razendsnel tempo.

Mijn talenten die ik ontdekte en waarvan ik niet wist dat ze bestonden; zonder oordeel kunnen luisteren, snel tot de kern komen en dat duidelijk onder woorden brengen, denken in mogelijkheden en het positieve kunnen zien.

Inzichten die mijn leven zouden veranderen

Het inzicht kwam dat ik zélf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Hierdoor heb ik meer grip op mezelf én op de wereld om me heen. Het valt vriendinnen en familie op dat ik nóg beter in mijn vel zit. Ze willen weten wat mijn ‘geheim’ is.

Als sterke vrouw en kies voortaan voor dingen die voor míj belangrijk zijn, in plaats van te doen wat ik denk dat van me verwacht wordt.
Ik wil niets liever dan mijn inzichten delen met mijn omgeving. Mijn optimisme werkt aanstekelijk en inspirerend. En ik krijg er telkens weer een stoot energie van. Een win-win situatie.

Ik voelde me energiek, gelukkig en goed over mezelf.
En dat is wat ik jou ook gun. En wat ik jou wil geven.


Logisch dus dat ik begin 2016 ben gestart met mijn eigen coach praktijk ‘Daniëlle Bax Coaching’. Wéér mijn droom achterna! Getrouwd en moeder van twee dochter. En inmiddels hebben we in mei 2019 onze derde dochter mogen verwelkomen.

Omdat je vol energie in het leven wilt staan!

In mijn praktijk bied ik persoonlijke & loopbaan coaching, voornamelijk aan vrouwen. Omdat je vol energie in het leven wil staan!

We creëren dátgene wat nodig is voor jouw proces, om een mooiere versie van jezelf te worden. Om je droom achterna te gaan, privé of in je loopbaan, en de touwtjes weer in eigen handen te nemen.

Dolgraag deel ik mijn kennis en ervaring om je te helpen jouw mogelijkheden te zien, zodat je gaat doen wat goed voelt en bij je past!


Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Daniëlle Bax is goedgekeurd NOBCO coach. 
Lees hier wat dit precies betekent en waarom het belangrijk is voor jou!


Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Sinds februari 2019 is Daniëlle Bax een Certifieer Happy at Work Coach.
Lees hier meer over de methodiek van the Happy at Work Agency.


Kijk hoe we kunnen samenwerken: