#7 Mijn wens aan jou

In tijden van crisis leer je je echte talenten kennen. En in deze periode waarin het Corona-virus over de wereld raast is dat niet anders.
Danielle Bax corona lifecoach ondernemerscoach teamcoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Met deze podcast inspireer ik je graag met mijn verhaal, met mijn inzichten en wat ik om me heen zie, hoe jij uit deze ellendige wereld ook mooie lessen kunt halen.

Je komt nieuwe dingen tegen van jezelf en van de mensen in je omgeving. Alles ligt onder een vergrootglas omdat je veel meer tijd met elkaar doorbrengt. En er wordt een ander beroep op je gedaan. En ik ben bang dat de maatregelen om het Corona-virus te bestrijden nog wel even gaan duren.

Op het einde van de podcast deel ik nog een mooi nieuwtje!
Ik ben namelijk gevraagd om business coach te zijn in het ‘Bouw Jouw Droombedrijf’ programma van Marloes Halmans.
Een enorm gave opdracht waar ik super veel zin in heb!

Ik wens je veel luister plezier en ik zou het super tof vinden wanneer je met mij deelt hoe het met jou gaat en welke behoefte jij nu voelt. Of neem contact met me op als je het fijn vindt dat ik even met je meedenk.

Be safe!
Daniëlle

ps. En mocht je ondernemer zijn en op mijn pagina zijn beland dan wil ik iets moois met je delen. Namelijk de video van het Droombedrijf Stappenplan van Marloes Halmans. Hierin noemt ze de 8 stappen waarmee je een stevig fundament bouwt waarmee je droombedrijf een vliegende start maakt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.