#9 Welke vragen jij kan stellen tijdens je sollicitatiegesprek

Wil jij jezelf onderscheiden van al de andere kandidaten in de sollicitatieprocedure? Stel zelf dan ook vragen aan je gesprekspartner tijdens een sollicitatiegesprek! Het is een mooie manier om je van je beste kant te laten zien. Hoe dan?
Danielle Bax lifecoach ondernemerscoach teamcoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Ben eens even eerlijk; hoe bereid jij je voor op je sollicitatiegesprek?

Je bereid je waarschijnlijk vooral voor door te bedenken wat je sterke kanten zijn, wat je leerpunten zijn en wat je ambitie is. En deze thema’s zijn essentieel, want ze komen hoe dan ook aan bod in het gesprek. Maar bereid jij je ook voor op de vragen die jij zélf kan stellen?

Geïnspireerd door het super waardevolle boek van Aaltje Vincent; Sollicitatiegesprekken doe je zo, deel ik in deze podcast waarom en hoe jij d.m.v. vragen stellen jezelf onderscheid van anderen. Inclusief voorbeeldvragen!

Ga er dus even voor ‘zitten’ en haal de waardevolle tips uit deze podcast!

Vertel eens; Welke vraag stel jij steevast tijdens een sollicitatiegesprek? Deel deze in een reactie en inspireer andere lezers en/of luisteraars!


Wil jij aan de slag met je loopbaan plannen en is een traject nog een stapje te ver? Dan is het membership vast iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.