Podcast #1: Het verhaal tot nu toe…

Hier is eindelijk mijn eerste podcast! Waarom deze podcast op zich heeft laten wachten en waarom hij er dan nu tóch is? Lees en luister dan vooral verder!
Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert podcast

Sinds deze week, 1 februari 2020, ben ik volledig zelfstandig ondernemer. Vier jaar geleden, begin 2016, startte ik mijn coachpraktijk. Al deze tijd heb ik ook nog in loondienst gewerkt in de verslavingszorg.

En met het opzeggen van mijn baan in loondienst heb ik besloten om mijn wens om een eigen podcast te maken uit te laten komen. Een podcast vol praten gaat mij net wat makkelijk af dan een blog schrijven. Dus deze week heb ik direct daad bij het woord gevoegd.

Met de Daniëlle Bax Podcast wil ik je inspireren hoe je met uitdagingen uit kunt gaan, hoe je meer regie over je eigen leven en loopbaan kunt pakken en om je te helpen in beweging te komen, of het nu kleine of grote stappen zijn. Je wilt nu eenmaal met energie in je leven staan!

De afgelopen jaren heb ik regelmatig gehoord: “Daniëlle, hoe doe je dat toch? Je hebt een jong gezin, een baan in loondienst, een druk sociaal leven en dan ook nog een eigen bedrijf.”

(lees ook: Moeder zijn en/of carrière vrouw?)

Ik heb ook regelmatig te maken met tegenslag. En inmiddels weet ik steeds beter hoe ik er zelf voor kan zorgen dat ik lekker in mijn vel zit.

In deze eerste podcast neem ik je mee in de stukje reis van mijn leven en loopbaan. Ik vertel je hoe ik mijn eigen pad heb gekozen, naar Amerika vertrok, een carrièreswitch maakte en mijn bedrijf startte.
Hierbij leg ik uit hoe mijn mindset in elkaar zit.

Ik wens je heel veel inspiratie en plezier met luisteren en ik vind het super tof als je me laat weten wat je van deze eerste Danielle Bax Podcast vindt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste podcast? Schrijf je dan in door te klikken op RSS!
Volg me ook op Instagram en/of LinkedIn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.