#43 Zal een loopbaantraject het gewenste resultaat geven?

Een vraag die ik regelmatig krijg tijdens een intakegesprek is: “Zal een loopbaantraject wel werken? Zal ik hierna wél weten welk werk bij mij past? Of zal ik er niets mee opschieten?” In deze podcast vertel ik wanneer een loopbaantraject wel zal werken én wanneer niet.

gewenste resultaat Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert
Ben jij klaar om een plan te maken voor je loopbaan?

Gaat een loopbaantraject je helpen om werk te vinden wat beter bij je past? Het is een logische vraag wanneer je op het punt staat om een hoop tijd en geld te investeren om je werkgeluk omhoog te schroeven. Je wil namelijk wel de juiste keuze maken!

Is het antwoord op deze vraag simpel? Ja!
Is het antwoord op deze vraag iets wat jij verwacht? Waarschijnlijk niet!

Luister de podcast door onderaan dit bericht op ‘play’ te drukken óf zoek de aflevering op in je favoriete streamingsdienst zoals Spotify of Apple Podcast door ‘Daniëlle Bax Podcast’ te typen in de zoekbalk. En als je daar toch bent, laat dan a.u.b. een review achter!

Veel luisterplezier!

p.s. Een goed begin van je zoektocht is onderzoek doen naar je talenten en kwaliteiten. Luister podcast aflevering #3 Kwaliteiten; weet waar je goed in bent – incl. oefening – en maak zelfstandig alvast een start.Een loopbaantraject te groots of te kostbaar?
Dan is de DIY training ‘Grip op je Werkgeluk’ iets voor jou!