Gids: van Verveling naar Voldoening

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Het is er al maanden, een soort van ontevredenheid in je werk. Een energielek. Je functie past niet meer bij wie je bent. Maar wat moet je nu...?

Je bent een kei in je werk. Je manager is tevreden over hoe je functioneert en zelf ben je ook blij met wat je tot nu toe bereikt hebt.

Werken geeft je een belangrijke invulling van je leven. Je kan je niet voorstellen dat je werkt puur en alleen om geld te verdienen. Toch haal je die voldoening niet meer uit je baan.

Steeds vaker merk je dat je niet happy bent over je werk. Maar of je een nieuwe baan zoekt weet je nog niet, want je bent over een aantal dingen in je werk dus ook best tevreden. 

Dat is dus ook de crux. Je voelt verbinding met je werk en met (sommige) collega’s. Je voelt je betrokken en loyaal. Je bent nog niet zover om afscheid te nemen en te vertrekken naar een andere werkgever, want wat je zoekt, je hebt geen idee!

Er zullen wel wat dingetjes moeten veranderen, want je doet je werk nu op de automatische piloot!

Tijdens een werkdag ervaar je niet meer de drive zoals je die ooit wel kende. En dat is niets voor jou. Je vindt werken leuk en vindt het fijn om voldoening uit je werk te halen, normaal gesproken dan.

Als je eerlijk bent moet je toegeven dat je werk de laatste weken vooral energie kost in plaats van oplevert. Omdat je niet weet wat je wilt en wat écht bij je past, maak je geen keuze en blijf je in de sleur…

Als je daar klaar mee bent...

…en jezelf wilt uitdagen zodat je weer het beste uit jezelf haalt, download dan mijn gratis weggever: ‘van Twijfel naar Voldoening’.

Deze gids staat vol waardevolle tips voor energie en uitdaging in je werk zodat je met vertrouwen een beslissing kan nemen over de stap die je moet zetten, waarbij je hoofd en je hart op 1 lijn zitten. Want wanneer dat niet het geval is dan blijf je twijfelen en blijf je zitten waar je zit…

Mijn bijbaan nam ik vooral omdat ik geld wilde gaan verdienen. Ik vond het werk helemaal niet zo leuk.

Ook al zien veel mensen mij als hét voorbeeld van ‘werk doen wat bij je past’, dat is niet altijd zo geweest. Op mijn vijftiende nam ik een bijbaantje in een slagerswinkel. Ik kende iemand die daar werkte en dat was mijn ‘kruiwagen’ om binnen te komen maar ik had helemaal niet bedacht of ik het werk wel leuk zou vinden. 

Een tikkie verlegen als ik was en onzeker of ik het wel goed deed, vond ik het super spannend om klanten te helpen. Ik wilde geen fouten maken en er waren nogal wat PLU codes te leren en de verschillende vleessoorten met hun bereiding te kennen. Buikpijn had ik ervan!

Uiteindelijk is het met mij helemaal goed gekomen en heb ik verschillende keren in mijn loopbaan keuzes gemaakt, zowel groot als klein, waardoor ik uiteindelijk wél gelukkig was met mijn werk. 

Natuurlijk ken ik ups en downs in mijn carrière. Het is juist die ervaring én die van de honderden klanten die ik inmiddels heb geholpen in zelfde soort situaties, die mij de geschikte persoon maken om een e-book te schrijven met waardevolle tips om weer uitdaging en energie in je werk te creëren.  

Mee eens? Laat dan hieronder je naam en mailadres achter zodat ik kan zorgen dat de gids in jouw mailbox komt. Gratis!

Lost een nieuwe baan je probleem wel op of ben je over 1 - 1,5 jaar weer uitgekeken op je werk?

Hoe weet je nu welke stap de juiste is? Moet je niet gewoon leren om tevreden te zijn met wat je hebt? Je weet immers wat je nu hebt en waarschijnlijk ben je in je volgende functie ook weer binnen 3 jaar verveeld. 

Ik hoor deze bezwaren of gedachtespinsels regelmatig bij klanten. Het is precies wat ik mezelf ook heb afgevraagd toen ik wéér aan de vooravond stond van een beslissing. Het is zo lastig om te weten wat wijsheid is, want:

Herkenbaar of niet?
En dan zijn er nog tig vragen die door je hoofd spoken wanneer je jouw hoofd de vrij loop laat. Ik weet het. Ik ken het. En ik wil je helpen.

Laat je gegevens even achter en je kunt direct verder lezen in de gids.

Deze gids kent 23 pagina's. Het is dus niet een simpele gids met tips waar het internet vol mee staat.

En misschien moet ik je waarschuwen: download dit alleen als je echt iets wil veranderen. Want met het lezen van deze gids kruip ik in je hoofd met mijn opmerkingen en krijg je inzichten die je niet meer ongedaan kunt maken. 

Als je eigenlijk nog wel comfortabel bent met de situatie zoals die nu is, download hem dan niet. In de gids word je aangezet tot nadenken en dus tot actie. Super waardevol en precies wat je nodig hebt als jij je herkent in wat ik tot nu toe op deze pagina heb geschreven.

In de gids leer je:

Wat heb je nog meer nodig om de stap te zetten? Het enige wat je te verliezen hebt is een beetje van je tijd. 

Ik wens je veel leesplezier en reken erop dat je halverwege de gids al pen & papier hebt gepakt om je gedachten te ordenen. De eerste stap is gezet.

Succes!