Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Twijfel je over je huidige baan?

Weet je niet goed wat je kan veranderen? Wil je weten wat je kunt en wat er nodig is om weer gelukkig te zijn in je werk?

Heb je al pogingen gedaan om je werkgeluk te verbeteren en ben je nog niet waar je wilt zijn. Merk je dat je meer en meer uitgeblust raakt van je werk.

En weet je zeker dat dit niet de baan is voor jou maar houdt de zekerheid en stabiliteit je gevangen?

Herkenbaar?

Het kan ook anders!

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om uitdaging, energie en voldoening te halen uit je werk. Ik maakte in mijn loopbaan twee keer een grote beslissing; een keer een carrièreswitch én ik besloot mijn eigen bedrijf te starten. Twee van de beste keuzes uit mijn leven!

Je wilt keuzes maken vol zelfvertrouwen. Weten wat je wilt doen en wat je nodig hebt om je goed te voelen in je werk, zodat je geen spijt krijgt van de stappen die je zet. 

Dat is nu mogelijk met de bewezen inzichten uit de training ‘Grip op je Werkgeluk’!

Ik hoop dat jij wekelijks een uurtje of twee zin en tijd maakt om hierover na te denken. Dat je tijd voor jezelf maakt. Want als JIJ dat al niet doet, doet niemand het voor je. Jij bent de enige die op zoek kan gaan naar de antwoorden. Dat is zó waardevol. 

Ik heb geleerd dat de juiste keuzes maken betekent dat je trouw bent aan jezelf. En als ik het kan, kan jij het ook! Je hebt er net zoveel recht op en bent net zo goed in staat om dit te bereiken als ieder ander!

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert
WACHT NIET LANGER!
 
In deze training coach jij jezelf richting de volgende stap in je loopbaan. Ideaal voor een leergierige vrouw die de touwtjes in handen wil nemen en waarvoor een loopbaantraject bij een coach een stap te ver is. Óf omdat je vandaag nog iets wilt veranderen!
 
Je krijgt inzichten waardoor helderheid ontstaat over jouw ideale werk en manieren om in beweging te komen richting dat werk.

 

Je volgt ‘m in je eigen tempo en de training blijft voor onbepaalde tijd toegankelijk.

Wat ik het meest waardevol vind aan het ontdekken van mijn talenten is dat ik hierdoor met meer zelfvertrouwen in mijn werk sta en ik haal meer voldoening en energie uit mijn werk. De opdrachten zijn zeker aan te raden. Je krijgt meer inzicht in je positieve kanten en leert om met je valkuilen om te gaan. Dit wordt ook door mijn werkgever opgemerkt waardoor ik binnen een jaar in mijn nieuwe baan al doorgestroomd ben naar een hogere functie. – Berry

Ik had een rommelig beeld van wat ik zocht in mijn werk. De opdrachten hebben mij goed geholpen om in kaart te brengen wat belangrijk is voor mij. De aantekeningen over mijn talenten en kwaliteiten heb ik altijd bij me en deze blader ik door wanneer ik ergens aan twijfel. Heel waardevol!

 

Ik heb nu letterlijk op papier staan welk werk bij me past. Mijn huidige baan paste daar niet voor altijd bij. Tijdens de training groeide ik toe naar het punt dat ik het lef had om over te stappen. Ik ga hetzelfde werk doen bij een klein bedrijf in plaats van bij een multinational. Het is een organisatie met waarden die bij me passen.

 

De training is aan iedereen aan te raden! Het zal je inzichten en tools geven om bewuste keuzes te maken. Een ontwikkelproces naar meer werkgeluk. – Bianca

 

Wat ik het meest waardevol vind aan de opdrachten is dat ik mijzelf in positieve zin heb leren kennen. Door mij bewust te worden van mijn talenten vallen puzzelstukjes op zijn plaatst en heb ik een beter persoonsprofiel van mijzelf gemaakt.
Het is heel leuk om anderen hierbij te betrekken en tot inzichten te komen die je zelf misschien over het hoofd ziet.

Ik kwam erachter dat mijn huidige baan wel bij mij past maar dat ik uit mijn baan ben gegroeid. Het heeft mij uiteindelijk een nieuwe baan opgeleverd waarbij ik alle boxen kan aftikken. Het geeft mij veel energie om te kunnen beginnen aan een nieuwe uitdaging die “echt” bij mij past.

Ik denk dat iedereen dit een keer zou moeten doen. Je ziet helder waar je staat en mag dankbaar zijn voor alle kwaliteiten/talenten die je hebt en mag inzetten op je werk. – Astrid

De training vraagt slechts 2 á 3 uur per week van je tijd

De training staat in een online leeromgeving. In je eigen tempo bekijk je de modules met video’s vol informatie, mijn bewezen lievelingsopdrachten, een ondersteunend werkboek met verdiepende oefeningen en podcast afleveringen over relevante onderwerpen. Concreet en to-the-point. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Je gaat nadenken over je werk en de doelen die je wilt bereiken. Zou ik deze informatie en ondersteunende materialen 1-op-1 met je delen, dan zou je voor dezelfde tijdsinvestering meer dan 2 duizend euro aan 1-op-1 coaching moeten investeren.

Diepgaande inzichten voor de juiste volgende stap

Veel loopbaantrajecten gaan over testjes invullen. Ik denk dat dát niet zo moeilijk is. Het lastige is om diepgaande antwoorden te vinden. Ik leer je een andere manier van onderzoek doen door dichtbij jezelf te blijven.  

[BONUS] Live contacten in de community op Instagram

De training heeft een speciale ‘community op Instagram’. Ontmoet medecursisten en haalt inspiratie uit elkaar en uit de extra livesessies waarin je de mogelijkheid hebt tot het stellen van vragen aan mij.

Aan het eind van de training heb je dit bereikt

Helderheid

Je weet welke ingrediënten onmisbaar zijn in jouw ideale werk 

Geen uitstelgedrag meer

Je snapt waarom je niet in beweging komt en hebt een methode om dat niet meer te laten gebeuren

Een plan van aanpak

Je weet aan welke knoppen je kan draaien en hebt handvatten om in actie te komen

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert
Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Online leeromgeving t.w.v. €447,-

Toegang tot video’s vol informatie, opdrachten, tips en verdieping op je laptop en telefoon.

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

BONUS: Live sessies & Community t.w.v. €247,- 

Toegang tot de #gripopjewerkgeluk Instagram Community. Extra begeleiding van mij, ontmoet mede-cursisten en kan bij elkaar inspiratie opdoen

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Werkboek t.w.v. €97,- 

Met diepgaande opdrachten voor waardevolle inzichten

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Waardevolle podcast afleveringen t.w.v. €97,- 


Podcast afleveringen van mij en andere experts over relevante onderwerpen zoals cv schrijven, reintegratie na burn-out, vaststellingsovereenkomst, etc. 

€ 888,-

nu € 247,-

Over Danielle Bax

Nieuwsgierigheid, persoonlijke ontwikkeling en de drang naar vrijheid spelen in de loopbaan van Danielle (@Danielle_Bax) een belangrijke rol.

Zonder de moed om grote beslissingen te nemen, was zij heden ten dage geen loopbaancoach maar nog steeds pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. 

Als 24 jarige, net terug uit Amerika waar ze als au pair werkte, kiest ze ervoor om opnieuw de schoolbanken in te gaan. 4 Jaar later behaalt ze haar Bachelor Social Studies – Maatschappelijk Werk aan de Fontys in Eindhoven.

Danielle heeft al vele vrouwen geïnspireerd en begeleid om hun zelfvertrouwen naar een volgend niveau te tillen en trouw te zijn aan zichzelf waardoor zij stappen zetten in hun loopbaan.

Dit doet ze via social media als LinkedIn & Instagram, in haar podcast, als gastspreker, in de media en via 1-op-1 coaching.

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Door het ontdekken van mijn talenten ben ik erachter gekomen dat juist de dingen die voor mij vanzelfsprekend leken, niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. De gesprekken hierover met mensen in mijn omgeving hebben hier zeker aan bijgedragen. Het heeft gezorgd voor bewustwording. Ik sta nu meer in mijn kracht en kan mijn talenten beter benutten. Mijn persoonsprofiel maakt mij uniek en ik ben er trots op! 

 

Het scherp krijgen van mijn talenten heeft ervoor gezorgd dat ik een CV en motivatiebrief heb kunnen maken waarin ik dicht bij mezelf blijf. Het heeft mij vertrouwen gegeven bij het voeren van een sollicitatiegesprek.

 

Ik gun het iedereen die een ‘boost’ kan gebruiken! Als je behoefte hebt aan meer voldoening en weer energie wilt halen uit je werk (of wellicht nieuwsgierig bent naar andere passende functies), is het tijd voor actie! – Moniek

Toevallig heb ik vandaag een dagje gepland om te mijmeren over mijn plannen voor 2022. Mijn startpunt zijn mijn aantekeningen van de opdrachten. Opnieuw lees ik wat ik heb geschreven over mijn talenten, waarden, drijfveren, energievreters en -gevers, interesses en randvoorwaarden. Het is een feest van herkenning. Het helpt bij het maken van keuzes en het onderbouwen van mijn ‘gevoel’. Dit heb ik zelfs erbij geschreven ‘woorden aan wat ik voel’.

De opdrachten zijn zeker heel waardevol. Naar mijn mening niet alleen als je van baan wilt wisselen, maar ook als bezinningsmoment. ‘Wat wil ik nog meer en wat kan ik nog meer?’ 

Graag wil ik een keer met je sparren om mijn plannen meer uit te diepen. – Carla

Al enige tijd merk ik dat er een mismatch is tussen mij en mijn huidige werk. Ik ben gestart met solliciteren en loop gewoon vast. Door diverse afwijzingen ben ik onzeker geworden over mijn kunnen en wat ik nou echt wil en belangrijk vind.
Ik heb gekeken naar de kosten voor coachingstraject en vind dit een flinke investering. Daarom heb ik me aangemeld voor de DIY training Grip op je Werkgeluk. 

 

Met een druk gezinsleven, een drukke baan en een wasmand die nooit leeg is, is tijd maken voor de training soms wel een dingetje. De digitale schop onder m’n kont kwam dan ook echt als geroepen!

 

De oefeningen helpen om besef te krijgen wat je kwaliteiten zijn. Ik wil een bewuste keuze maken en niet vluchten van de baan waar ik nu zit. Na opdracht 1 en 2 is mijn onzekere gevoel en spanning al verdwenen en komt er juist een gevoel van ‘ik kan echt wel iets’. Het gevoel van rust komt weer terug! – Pauline

 

Voor wie is de training geschikt?

De training is voor iedereen als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen en je geen idee hebt wat de volgende stap in je loopbaan is. Waar moet je beginnen?

X Je hebt mensen die het prima vinden om te werken zonder er plezier aan te beleven, zolang ze er maar voor betaald krijgen. Dan is deze training niet geschikt.

De bonus: live sessies & online community op Instagram

 

Er is een speciale ‘Grip op je Werkgeluk’ Instagram community waar je als cursist medecursisten ontmoet,
waar Danielle aanwezig is om vragen te beantwoorden en waar je extra video’s en uitleg krijgt.

  • Live sessie 1: Q&A over Talenten ontdekken met Daniel Ofman
  • Live sessie 2: Brainstorm voor functie mogelijkheden
  • Live sessie 3: Q&A over het schrijven van je CV
  • Live sessie 4: Tips & Tricks over LinkedIn 
  •  Live sessie 5: Loopbaan Q&A over carrièreswitch
  •  
Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Nu €247,-

Klaar om aan de slag te gaan?

Leuk dat je meedoet!
Zodra je een ticket koopt, kun je meteen beginnen en krijg je direct toegang tot de leeromgeving! 

Online leeromgeving met opdrachten om grip te krijgen op je werkgeluk en deze verhogen t.w.v. €447,-

Werkboek met opdrachten voor zelfonderzoek en het vinden van waardevolle inzichten t.w.v. €97,-

Waardevolle podcast afleveringen voor nog meer inspiratie t.w.v. €97,-

Live sessies met de Instagram community t.w.v. €247,-

€ 888,-