#22 Beren op de weg bij het starten van een bedrijf

Je denkt al een tijdje na over het starten van je eigen bedrijf, maar hebt last van allerlei redenen waarom het geen goed idee is. Het resultaat; je blijft waar je bent en beseft je opnieuw dat je niet gelukkig bent in je werk. Wat nu?

De afgelopen maanden heb ik gesprekken gevoerd in het kader van het ontwikkeladvies, onderdeel van ‘NL leert door’, een programma vanuit de overheid wat mogelijk maakt dat je gratis loopbaancoaching krijgt.
Tijdens die gesprekken komt ook het thema ondernemerschap aan bod. Veel van de klanten die ik spreek hebben een wens om een eigen bedrijf te starten en bijna net zoveel klanten hebben last van grote beren op de weg.

Dat is de reden dat ik een podcast heb opgenomen waarin ik 2 tips deel welke ik ook met mijn klanten heb gedeeld. 2 Tips waarmee jij verder komt in je ondernemersplannen en het wellicht allemaal makkelijker voor je wordt om keuzes te maken die goed voelen.

Veel luisterplezier!

p.s. Goed nieuws! Per 1 december is de mogelijkheid er weer om gratis ontwikkeladvies gesprekken te voeren. Voor meer informatie klik je hier.

Je kunt dit ontwikkeladvies helemaal compleet maken door het te combineren met het #DROOMBAAN – programma wat start op 2 november 2020. Klik hier om meer te lezen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.