#26 Tips voor een goed cv!

Ben jij opzoek naar een baan, dan heb je een cv nodig waarmee je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen. Hoe doe je dat naast al die tientallen of zelfs honderden andere kandidaten? Je cv moet opvallen! Hoe je dat doet hoor je in deze podcast vol met cv tips!

cv-kwaliteiten-talent-loopbaancoach-veldhoven-eindhoven

Je cv zorgt dat je door de eerste ronde heen komt!

Een cv zorgt ervoor dat je toekomstige werkgever nieuwsgierig naar je wordt. Je wil deze dus pakkend schrijven. Het is geen saaie ellenlange opsomming van alle werkervaring die je hebt. Het is een verkoopdocument. Het laat zien dat jij geschikt bent voor het werk waar jij nu naar zoekt. 

In de podcast neem ik je mee door de belangrijkste dingen die jij moet weten om een goed cv te schrijven. Wist je bijvoorbeeld dat je slechts voor 30% uit de verf komt wanneer je je cv zelf schrijft? Wat je hieraan kan doen vertel ik je in deze podcast!

Meer inspiratie?

In de vorige podcast heb ik je verteld met welke mindset jij mag solliciteren; jij komt namelijk niet vragen om een baan, jij hebt een waardevolle oplossing te bieden aan de werkgever!
Heb je deze podcast nog niet geluisterd dan raad ik je aan dat eerst te doen en vervolgens de podcast te luisteren over cv tips. (De grootste fout bij het maken van je cv)

Kan jij hulp gebruiken?

Wil jij een cv wat ervoor zorgt dat je op sollicitatiegesprek mag komen en wil je het niet alleen doen? Neem contact met me op zodat we kunnen kijken of ik je kan helpen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.