#38 Ben trouw aan jezelf

Zondagochtend, 18 juli 2021. Mijn wekker staat op 7.30 uur. Ja, een wekker op zondag. Ik heb namelijk een afspraak.

Om 8.30 uur zit ik in de auto richting Zuid Limburg. Een route die ik inmiddels zonder navigatie kan rijden. Het afgelopen jaar ben ik namelijk 5x naar dezelfde plek gereden; Hoeve Hurpesch, Mechelen.

Deze keer heb ik geen koffertje met kleding en laptop bij me. Ik heb geen nette outfit aan of jolige zin. Een uur hiervoor heb ik mijn oude spijkerbroek, sneakers en een shirtje aangetrokken. Met mijn haren op een staart en met een beetje make-up op stap ik in de auto. Vandaag ga ik helpen om de modder van de Geul weg te poetsen uit de mooie Hoeve.

En een hele dag vloeren en muren schrobben, rijd ik om 16.30 uur weer richting Veldhoven. Mijn sneakers en broek zitten vol grijze smurrie maar dat kan me niet schelen. Wat een voldoening heeft deze dag me gegeven! Ik ben me weer bewust geworden van een aantal belangrijke eigenschappen van mezelf…

Ik besluit een podcast op te nemen. Luister hem hier…