#34 HSP HSS en je werk – in gesprek met Sandra van der Burgt

hsp hes loopbaancoach danielle bax veldhoven eindhoven

In podcast #32 Verveeld in je werk? Ben je dan een job-hopper? vertel ik hoe ik in mijn loopbaan iedere 2 – 2,5 jaar geswitcht ben van functie omdat de verveling toesloeg en ik opzoek ging naar de volgende uitdaging. Ik ben sinds enkele weken me aan het verdiepen in de termen High Sensitive Person en vooral in de High Sensation Seaker. Ik moet eerlijk bekennen dat de termen me nog wat afschrikken, maar de voorbeelden en kenmerken geven me een gevoel van enorme herkenning.

In deze podcast spreek ik met HSP HSS coach Sandra van der Burgt, van Precious Soul. Sandra vertelt wat kenmerken zijn van HSP / HSP HSS zijn en je zult herkenning vinden in voorbeelden uit de praktijk, zoals perfectionisme, behoefte aan waardering, het graag goed willen doen voor een ander, moeite hebben met grenzen aangeven, etc.

Roept deze podcast vragen op of heb jij een vraag over HSP / HSP HSS en je werk? Stuur me een mailtje zodat Sandra en ik het thema kunnen behandelen in een podcast aflevering.