Weer Flow in je Werk – workshop

Flow workshop Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

De Ultieme Online Workshop: Weer Werkplezier in 2024 met Flow!

Herken je die knagende energieverspilling in je werk?

Bereid je voor op 63 minuten boordevol waardevolle inzichten en praktische handvatten om werkplezier en energie te herontdekken!

Praktisch, concreet en vooral verhelderend.

Je bent een ware werkfanaat, dat staat als een paal boven water…. Werken geeft je, normaal gesproken, voldoening en vervulling en ergens voel je de passie voor je vakgebied. Je bent misschien op zoek naar een nieuwe baan maar je bent over een aantal dingen in je werk ook best tevreden. 

En dat is dus ook de crux. Je voelt verbinding met (sommige kanten van) je werk en collega’s. Je voelt je betrokken en loyaal. En je voelt twijfels of je afscheid wilt nemen en te vertrekken naar een andere werkgever.

Maar wat zijn dan de dingen die moeten veranderen?!

Je verlangt naar een leven vol energie!

Je bent niet aan het knikkeren!
Werk is meer dan alleen de rekening spekken. Het is veel meer dan dat! Doordat je werkt heb je een rol in de samenleving, kan jij jezelf ontwikkelen en krijg je een gevoel van voldoening. 

Natuurlijk kan het niet altijd alleen maar leuk zijn in je werk, maar werken moet je meer energie opleveren dan dat het kost. 

Ik doe de aanname dat jij al op een aantal manieren geprobeerd hebt om wat te veranderen, maar dat je moet toegeven dat je een beetje moedeloos wordt wanneer je weer futloos op de bank ploft na een werkdag.

Herken je dit:

Als je nu gedoe ervaart op je werk en dat ook de reden is dat je een kort lontje hebt en je werk energie vreet in plaats van oplevert, dan is het tijd om inzicht te krijgen wat de oorzaak is van je energielek. En, belangrijker nog, inzicht krijgt in wat jij kan doen om de verandering die je wenst te bewerkstelligen.

Ik zie namelijk veel mensen die blijven aanmodderen, tijd verspillen en uiteindelijk steeds onzekerder worden over zichzelf. Terwijl als je inziet welke factoren van invloed zijn op jouw gevoel van flow in je werk, dan kan je in no-time verandering realiseren. Echt!

Wanneer je flow ervaart in je werk,
voelt het niet meer als werken.

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Mijn werk is mijn passie!! Ik zou niet weten wat ik moet met mijn leven als ik niet meer zou mogen werken. Omdat ik ervoor zorg dat ik energie krijg van mijn werk en flow ervaar tijdens mijn werkdagen, is het een stuk van mijn leven wat mij écht een gelukkiger mens maakt. Mensen vragen me regelmatig waar ik de energie en tijd vandaan haal om te doen wat ik doe.

Iedereen kan dit bereiken zolang werkplezier en flow aanwezig zijn.

Zodra ik merk dat ik een mindere dag heb, weet ik heel snel hoe dat komt en kan ik direct een verandering doorvoeren om ervoor te zorgen dat ik de energielek elimineer. Super simpel en doeltreffend! Zo werkt het inmiddels echt!

Dit was niet altijd mijn realiteit. Omdat ik geloof dat werkplezier cruciaal is, heb ik mezelf verdiept in het concept ‘flow’ en getraind om het toe te passen. Inmiddels ben ik er heel goed in om mezelf in een ‘staat van flow’ te brengen. 

Het gaat veel dieper dan de loze kreten die je in veel media ziet over ‘werkgeluk’.

Omdat ik zoveel mensen zie ‘worstelen’ met energielekken, burn-out en spanningen op het werk, heb ik besloten om een interactieve workshop te schrijven hoe je meer flow in je werk creëert.

Flow is geen mysterie. Jij kunt het zelf in gang zetten!

In deze online workshop neem ik je mee in de 8 factoren die jouw flow beïnvloeden

Veel mensen denken dat flow en werkgeluk alleen maar te maken heeft met het vinden van je passie en het inzetten van je talenten in je werk. Ik niet. 

Ik zie flow in je werk ervaren als een veel complexer geheel wat beïnvloed wordt door 8 factoren. Hoe beter je begrijpt welke factoren dat zijn en hoe deze effect hebben op jouw energielevel, hoe beter je leert aan welke knoppen jij kunt draaien om meer flow in je werk te creëren. 

Pas wanneer je flow ervaart, zul je werkgeluk, energie en voldoening uit je werk halen.

Wat neem je 'mee naar huis'?

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Investering

Ik weet wat het kost wanneer je GEEN flow ervaart in je werk. Wanneer je meer energie geeft dan je terugkrijgt. Als je niets doet, ontwikkelt je stress, voor zover je dat nu nog niet ervaart. 

En uiteindelijk beweegt je richting een burn-out of bore-out. Dit is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. (Meer hierover tijdens de workshop)

Dat maakt de waarde van deze workshop is onbetaalbaar.

De prijs voor deze online workshop is 67,- . 
En als je deze pagina goed hebt gelezen en ziet wat je kunt leren, is deze investering een lachertje. Een no-brainer…

Meld je nu aan en start meteen je transformatie.

Datum

Volg de workshop direct na aanmelding.

In een 63 minuten durende video neem ik je mee door de stappen en leer je hoe je direct aan de slag kunt met het verhogen van je werkgeluk.

Locatie

De workshop is direct online te volgen, dus heerlijk in je makkelijke stoel met favoriete drankje on the side, vanuit je eigen huis. 

Geen reistijd of reiskosten en geen file.

Dus, ga je het doen of....