Klanten


“Per toeval ben ik in contact gekomen met Daniëlle. Vanaf het begin liep het contact soepel en laagdrempelig. Haar tips waren zeer waardevol en ik krijg goede reacties op mijn nieuwe C.V. Ik raad Daniëlle dan ook van harte en oprecht aan. Prettig als professional en als mens. Bedankt Daniëlle!”
Esther Louwes – eigenaar en vitaliteitscoach bij VitaliZijn en VitaliSlank


“Danielle is een topper met erg veel kennis over heel veel verschillende onderwerpen. Met alles kan je bij haar terecht.
Mij heeft het echt heel veel goeds gedaan om een training te gaan volgen. Ik heb nog steeds iets aan de wijze lessen en beluister de modules nog regelmatig. Ik zou het iedereen aanraden.😀
Ik noem het een cadeautje voor jezelf, want dat ben je waard!”
Kim van Kasteren


“Ik heb contact gehad met Daniëlle betreffende mijn hulpvraag over wat ik nu met de rest van mijn loopbaan aan moest. Vanwege mijn ASS historie heeft ze mij doorverwezen naar een collega die daar meer ervaring mee heeft. Ze is erg kundig en verwijst dus dóór als ze van mening is zelf niet de meest passende kennis in huis te hebben! .”
Marlon Elings


“Daniëlle is een coach met een open vizier en kijkt vanuit verschillende invalshoeken om je doelen te realiseren. Ze luistert met oprechte aandacht, spreekt waardering uit en benadert je op een positieve, rustige manier. Daniëlle zet je als persoon in je kracht en stimuleert je op een natuurlijke wijze in persoonlijke ontwikkeling. En laat de regie bij jezelf. Het is een inspirerende, doortastende coach.”
Heidi Pemen – Senior Verpleegkundige


“Ik ben gestart met het traject om meer rust in mijn leven te creëren. Die rust ontbrak omdat ik me erg aantrok wat anderen van me vonden. Ik was erg onzeker en had veel negatieve gedachten. Een cursus Mindfulness en afspraken met een psycholoog heeft me nog onvoldoende geholpen. Ik heb behoefte om dieper op mijn patronen in te gaan.

Het traject heeft me veel gebracht! Ik heb meer inzichten en tips gekregen dan bij de psycholoog. Het lukt me nu om positief te denken, terwijl ik voorheen vastliep op verschillende punten in mijn leven.
Door de inzichten die ik tijdens het traject heb gekregen ben ik een zelfverzekerde vrouw geworden.

Daniëlle kan goed luisteren, stelt vragen waardoor we tot de kern komen. Het is prettig dat het traject in mijn eigen tempo doorlopen kon worden. Als je niet lekker in je vel zit en je bent bereid naar jezelf te kijken, dan zou ik je aanraden om een traject bij Daniëlle te volgen!
Je zal met meer rust en energie je leven voortzetten.”
Marissa – moeder van 2 jonge kinderen


Daniëlle is een zeer betrokken en ervaren coach. Wat ik in haar bewonder is haar moeiteloze positiviteit. Ze is open in haar gesprekken, nodigt uit om al je worstelingen te delen. Ze luistert en vraagt door. Om vervolgens steevast samen met haar coachees het positieve te zoeken. Vandaaruit is er altijd weer groei mogelijk. Ik kan Daniëlle als coach van harte aanbevelen.
Anneke Krakers – Business coach


Het traject was zeer leerzaam en het zorgt echt voor meer rust. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik op veel gebieden nog steeds verder kan ontwikkelen. Ik kan meer genieten van de dingen die er echt toe doen! Ik ben minder streng voor geworden, durf voor mezelf op te komen en doe de dingen die ik belangrijk vind. De coaching is echt een goede investering in mijn leven geweest. Danielle is een heel vriendelijk persoon!
Carola – Hoogopgeleide dertiger


Daniëlle heeft veel kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft snel haar kennis paraat en weet dit goed over te brengen. Dat schept vertrouwen, vind ik. Ook neemt ze mijn vragen serieus.  Ik heb geleerd om mezelf op waarde te schatten. Ik vind het prettig hoe Daniëlle met mij omgaat. Ze heeft plezier in haar werk en wil je graag helpen. Ik ben tevreden en ontzettend blij dat ik heb deelgenomen aan het traject!
Jaclyn – moeder van 2 kinderen


Voor mij was het een erg effectieve en prettige manier om het online traject te volgen. Ik heb inzichten en handvatten gekregen waar ik voor de rest van mijn leven profijt van zal hebben. Daniëlle weet heel goed waar ze het over heeft en weet het ook goed over te brengen. Zeker weten dat ik haar aan familie en vrienden zou aanraden en dat heb ik ook al gedaan!
Jesme


“Ik heb de workshop “Een andere baan, maar als wat?” van Danielle gevolgd. Erg waardevol en interessant. Een fijne afwisseling van theorie en praktijk.”
Dorene van den Bos

Stel me je vraag via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?
Powered by