Cv schrijven

Het opstellen van een goed en duidelijk cv is erg belangrijk. 

Wanneer je gaat solliciteren moet je vrijwel altijd jouw curriculum vitae mee sturen. Het vertelt helder en in duidelijke taal wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde is. 

In je cv zet je je werkervaring en diploma’s op een rij, samen met je persoonlijke informatie, zoals talenten en vaardigheden.

cv schrijven Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Voor je gaat solliciteren wil je helderheid hebben over wat je zoekt en hoe die baan moet matchen bij jouw talenten, vaardigheden, waarden, drijfveren en interesses!

Op deze pagina ga ik ervan uit dat je dit helder voor ogen hebt en dat je klaar bent om die baan te gaan veroveren. Mocht dit nog niet helder zijn, doe dan eerst onderzoek naar je persoonsprofiel en welke oplossing jij wilt zijn voor je toekomstige werkgever!

Ga pas aan de slag met je cv als je precies weet wie je bent, welke toegevoegde waarde je bent op de arbeidsmarkt en hoe jouw volgende baan eruit mag zien.

Met de praktische cv tips uit een van de Daniëlle Bax Podcast, weet je precies wat de inhoud en opbouw van een cv moet zijn.

#26 Tips voor een goed cv!
#25 De grootste fout bij het maken van een cv
#63 Over de lay-out van je cv
#64 Hoe schrijf je een helder profiel op je cv?

Het schrijven van je cv wordt makkelijker met gebruik van de 3 gratis formats, waar de onderdelen van een cv al vermeld staan. Je hoeft niet meer na te denken over hoe het cv eruit moet zien en kunt je voor 100% richten op de inhoud.

Download de 3 gratis cv formats

Wil je je extra onderscheiden in het sollicitatieproces? Kies dan voor een fantastische beschrijving van jou door je profielschets toe te voegen. 

Weinig kandidaten nemen hier de tijd voor, wat een gemiste kans is.

Dus voorkom dat je cv saai is en hetzelfde als die van alle andere kandidaten, maar val op en bemachtig die uitnodiging voor een gesprek!

Download het e-book voor een glashelder cv profiel

Veel plezier met het maken van jouw unieke cv en succes met solliciteren!
En mocht je het niet alleen willen doen dan help ik je graag verder.
Stuur me even een berichtje.

Na het schrijven van je cv komt natuurlijk het sollicitatieproces.
Lees en luister hier over je voorbereiding op het sollicitatiegesprek!