CV & LINKEDIN SESSIE – JE PERSONAL BRAND

Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert Personal Brand
Wanneer een Personal Branding sessie?

Wil je nieuw werk vinden of een volgende stap zetten in je loopbaan?
Mis je een glashelder verhaal wat vertelt wie jij bent en waar jij voor staat? Wat jouw waarde is voor je toekomstige klant of werkgever? Zodat de baan die écht bij jou past als vanzelf naar je toekomt? Dan is de Personal Brand sessie iets voor jou!

Personal Brand: jij bent ook een merk!
Jezelf overtuigend, krachtig en persoonlijk presenteren, is wat ons betreft onmisbaar als je zelf de regie wilt nemen over je loopbaan en steeds nieuwe stappen wilt zetten om met plezier te blijven werken. 

Hoe gaan we te werk?

Is jouw CV een opsomming van ál je werkervaring tot nu toe?
Een goed CV is persoonlijk, treffend en overtuigend! Het moet laten zien wie jij bent en wat NU je waarde is voor een nieuwe werkgever.

In een intensieve sessie van 3 uur gaan we samen aan de slag! We vullen de tijd in overleg in op basis van wat jij nodig hebt.

Het resultaat

Je hebt een glashelder verhaal waarin duidelijk naar voren komt wat je te bieden hebt aan een organisatie.
Je weet hoe je dit enthousiast en overtuigend verwoord op je CV en in gesprekken, zodat de organisatie waar jij wilt werken jou zal herkennen als de persoon die ze willen hebben!

Ik vind het geweldig om jou te helpen naar een baan die écht bij je past!
Wil je graag eerst een gratis kennismakingssessie? 

Investering Personal Branding Sessie

Het bedrag is inclusief:
– een intensieve sessie van 3 uur
– een follow up contact via email

€ 595,- inclusief BTWWil je graag aan de slag met intensieve, persoonlijke begeleiding? In 6 verdiepende coachgesprekken van 2 uur, brengen je samen met mij je talenten en mogelijkheden in kaart. Ik denk bij iedere stap met je mee, zodat je gericht in actie kunt komen om het werk te gaan doen waar je blij van wordt. Compleet met aanvullende informatie en opdrachten in een online academy!