Vind een baan die bij je past met LinkedIn*

Hoe?
Zorg voor een onweerstaanbaar LinkedIn profiel, maak jezelf zichtbaar en onderscheid je van de rest. Het is niet zo moeilijk, je moet het gewoon even weten!
Danielle Bax lifecoach LinkedIn loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert
Een baan die écht bij je past!

Werken is al lang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Je wil een baan waarin je van betekenis kunt zijn. Waarbij je gebruik maakt van je talenten en waar jij helemaal tot je recht komt!

Mensen die jou kennen weten vaak heel goed wat jouw talenten zijn. Zelf zijn we daar namelijk vaak een beetje blind voor óf we zijn te bescheiden. En dat is direct het probleem van LinkedIn. We vullen ons LinkedIn profiel totaal verkeerd in!

Kijk eens even naar je eigen LinkedIn profiel. Heb jij je samenvatting juist ingevuld? En hoe gebruik jij je kopregel? Geeft je profiel een juiste en professionele indruk van wie jij bent en wat jouw toegevoegde waarde is? Maak je gebruik van zoekwoorden op de juiste plekken?

Eerste indruk

Tegenwoordig vindt de eerste indruk online plaats, op LinkedIn. Des te belangrijk om aandacht te besteden aan die eerste indruk! Het bepaalt of iemand met je in gesprek wilt gaan. En dat gesprek kan leiden tot de baan waar jij naar op zoek bent!

Netwerken

Dat netwerken essentieel is voor je carrière hoef ik jou misschien niet meer uit te leggen. Bedenk maar eens hoeveel je via via bereikt hebt! 

Dankzij LinkedIn is het mogelijk om een professioneel netwerk op te bouwen. Van dit netwerk kan je gebruikmaken wanneer je de volgende stap in je loopbaan wilt zetten.

Lees ook het blog over het podium wat je kan pakken via LinkedIn Groepen!

Allemaal redenen waarom je aandacht wil besteden aan je LinkedIn profiel!

*Wanneer ik schrijf over ‘een baan vinden die bij je past’ kun je ook lezen; klanten vinden die bij je passen.

Daarom heb ik al mijn bevindingen in een workshop gestopt.

In de workshop ‘Vind een baan die bij je past via LinkedIn’ ga je aan de slag met dit sociale platform. Je maakt kennis met de mogelijkheden, je neemt je profiel onder handen én maakt er je visitekaartje van; subtiel maar niet té bescheiden! Daarnaast leer jij je netwerk te onderhouden én uit te breiden! 


Kijk in de agenda voor meer workshops en lezingen