Binnen 8 weken van 'vastzitten in je job' naar 'volop voldoening uit je carrière'.

Met dit kick-ass traject dat jouw unieke talenten naar boven haalt en je werkplezier naar the next level tilt!

In dit ‘Carrière Kompas Traject’ leer je stap voor stap welk werk past bij wie jij werkelijk bent, zodat je elke dag fluitend naar je werk gaat en je talenten niet alleen herkent, maar ook rockt!

Speciaal gemaakt voor vrouwen die klaar zijn met eindeloze twijfel en vastbesloten zijn om een carrière te creëren die hen elke dag geluk brengt.

Ben je klaar voor succes?
LET’S GOOOO!

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

Gefrustreerd door een baan die meer energie kost dan oplevert...

…of het constante gevoel dat er méér inzit dan eruit komt? Je snapt niet waarom het jou niet lukt om die droombaan te vinden. Om je heen zie je zoveel mensen die fluitend naar hun werk gaan. Hoe dan? Wat doe je verkeerd?

Je wilt graag voldoening halen uit je werk. Alleen… waar moet je beginnen? Er zijn zoveel mogelijkheden, en elke vacature lijkt net niet te passen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. 

Je mist elke dag die sprankelende energie waar je gigantisch van baalt. Werken zou juist meer energie op mogen leveren dan dat het kost? Je hebt geen idee welk werk bij je past, laat staan hoe je erachter komt wat je echt wilt.

Je weet dat je talenten belangrijk zijn om in je werk tot uiting te laten komen en je doet echt je uiterste best om ze te benutten, maar het lukt gewoon niet. Wat werkt nou wel? Je hebt weinig kennis van je eigen drijfveren, waardoor je nu maar wat doet à la ’trial and error’.

De stress is real. Je hebt wel wat ambities, maar zoals het nu gaat krijg je er vooral slapeloze nachten van. Je begint inmiddels aan jezelf te twijfelen of het überhaupt wel mogelijk is om gelukkig te zijn in je werk.

Je hebt van alles gedaan en geprobeerd; waarom lukt het jou nou niet? Je ziet inmiddels in dat de manier waarop je het nu aanpakt, niet de juiste manier is. Je weet alleen niet hoe je dan WEL voldoening kunt halen uit je werk. En ja, je hebt ook al eens met vrienden gepraat of een zelfhulpboek gelezen; maar het levert je niet de diepgaande verandering op. Je staat nu op het punt dat je echt niet meer weet wat je nog kunt doen.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn als het nu lijkt

Danielle Bax loopbaancoach loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

 

Werk vinden dat bij je past is in de basis niet moeilijk. Je moet vooral weten wat jouw talenten en passies zijn. Dit betekent dus dat je vooral niet urenlang vacatures moet doorspitten in de hoop dat iets bij je past. Allemaal niet nodig en pas iets voor later. 

Waar jij je op moet focussen, als iemand die echt passend werk wil vinden, zijn 3 dingen:
zelfkennis, netwerken en een goede presentatie. 

Minder bevredigend wellicht dan vacatures doorzoeken en sollicitatiebrieven schrijven. Maar dat schiet niet op als je niet eens weet wat je écht zoekt of wat er écht bij je past.

Wat je wilt is niet zomaar een nieuwe baan, maar een rol die echt aansluit bij wie jij bent. Dat bereik je niet door lukraak te solliciteren, maar door eerst helder te hebben wat jouw unieke talenten en drijfveren zijn. Pas dan kun je gericht zoeken en zal de kans dat je iets vindt wat echt bij je past enorm toenemen.

En dat betekent: meer plezier, meer voldoening en minder stress.

Stop met tijd verspillen!
Start met het Carrière Kompas Traject

loopbaantraject Danielle Bax loopbaancoach loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Valkenswaard Weert

In het 'Carrière Kompas Traject' zal je binnen 8 weken...

… je passies en talenten ontdekken waarmee je je ideale baan kunt vinden. En dat zonder eindeloos scrollen door vacatures of LinkedIn. Het doel is dat je werk vindt waar je energie van krijgt in plaats van dat jij je energie verliest in een baan die niet bij je past. 

Na afloop van dit traject ben je in staat je droomcarrière te realiseren. Gegarandeerd.

Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over het vinden van je ideale baan zonder onnodige omwegen. Dit traject is extreem praktisch en to-the-point. Zoals je misschien al hebt gemerkt bij mij: ik hou van resultaten. En het liefst zo snel mogelijk. Daarom gaan we direct aan de slag met actiegerichte opdrachten.

Jij volgt de video’s uit de online leeromgeving en voert de opdrachten uit; ik geef je feedback en persoonlijk advies tijdens onze 1-op-1 sessie en live dagen. Je staat er dus absoluut niet alleen voor!

Jouw leven kan er binnen 8 weken totaal anders uitzien. Ben je klaar met vastzitten in een baan die je niet gelukkig maakt? Klaar met het gevoel hebben dat er meer in zit dan eruit komt? Wil je nu écht verandering en voldoening in je werk? Waar wacht je op? Ga ervoor! Laten we samen jouw ideale carrière bouwen.

Aarzel niet langer; meld je nu aan!

Carrière Kompas Traject

Persoonsanalyse. Online Leeromgeving. Bewezen inspirerende opdrachten. Mega praktisch!

Alles leren wat je moet weten om je ideale carrière te realiseren. Of je nou net begint op de arbeidsmarkt of al jaren ervaring hebt, maar nog steeds niet tevreden bent.

Door het diepgaande, persoonlijke gesprek over jouw Talent Motivatie Analyse, weet je precies waar je sterke punten liggen en wat je drijfveren zijn.

Zonder deze inzichten en ons persoonlijke gesprek, mis je cruciale diepgang in je zelfkennis, die nodig is voor het vormgeven van je ideale baan. Ik kijk werkelijk naar alle aspecten van je persoonlijkheid en je kunt rekenen op eerlijke feedback.

Met dit traject zorg je ervoor dat je op een gestructureerde manier je loopbaandoelen leert kennen en óók bereikt. Jij kunt de stappen gaan zetten die je wilt maken.

Er is in dit traject geen ruimte voor excuses als “Ik heb het te druk” of  “Nu is niet het juiste moment”. Ik heb mijn belangrijkste keuzes gemaakt terwijl ik hoogzwanger was en in een verbouwing van ons eerste huis zat. Alles is mogelijk, als je er maar voor wilt gaan. Geen tijd = geen prioriteit.

Voor wie is dit traject geschikt?

Doe alleen mee als je jezelf herkent in onderstaande punten.

Het maakt niet uit of je ervaring hebt in je veld, een carrièreswitch (of zelfs het ondernemerschap) overweegt.

Voor wie is dit traject niet geschikt?

Doe niet mee als je jezelf herkent in onderstaande punten.

Ik zeg dit niet om je af te schrikken, maar omdat ik alleen mensen wil helpen waarvan hun carrièreontwikkeling een grote prioriteit is. Verandering vraagt om uit je comforzone te stappen.

Doe mee!

Geef je carrière de boost die het verdient!

Praktische informatie op een rijtje:

* Direct toegang tot je Talent Motivatie Analyse zodra je je aanmeldt
* Persoonlijke 1-op-1 terugkoppeling van je analyse vóór 16 januari, live of via Zoom
* Toegang tot een online leeromgeving en een geprint werkboek voor praktische oefeningen
* Drie live dagen op de volgende data: 16 januari, 30 januari en 20 februari, allemaal van 9.30 – 16.00 uur in Eindhoven
* Kleinschalige aanpak: groep van maximaal 12 personen voor voldoende individuele aandacht
* Bonus: Masterclass 
* Extra verrassingen die later bekend worden gemaakt

🎉 Start het Nieuwe Jaar met een Knal en transformeer je carrière met de speciale Nieuwjaarsprijs: van €1997,- voor slechts €1497,-! 🚀

Voordat je je kunt aanmelden voor het ‘Carrière Kompas Traject’, krijg je eerst een vijftal vragen. Deze vragen zorgen ervoor dat we zeker weten of dit traject een goede match is voor jouw specifieke behoeften en doelen.


OMDAT JE VOL ENERGIE IN JE LEVEN WILT STAAN!

Na dit traject:

  • En nog veel meer!

FAQ

Begrijpelijk, tijd is kostbaar en we willen allemaal dat het goed wordt besteed. Dit traject is zo ontworpen dat het maximaal resultaat biedt met een efficiënte tijdsinvestering. Bedenk ook: tijd die je nu investeert in jezelf en je toekomstige carrière, zal zich later meervoudig terugbetalen in voldoening en geluk in je werk. Bovendien zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten en oefeningen zo praktisch mogelijk zijn, zodat je ze kunt inpassen in je drukke schema.

Ja! Hoewel de resultaten kunnen variëren, hebben veel van mijn loopbaanklanten succesverhalen en vooruitgang in hun carrière dankzij het traject. Ruim 90% van mijn klanten vindt werk dat écht bij ze past en zijn na 12 maanden nog steeds blij met de keuze die ze gemaakt hebben.

Investeren in jezelf en je toekomst kan inderdaad aanvoelen als een grote stap. Echter, reflecteer eens op de waarde van het vinden van een baan die écht bij je past, waar je elke dag met energie en passie naartoe gaat. Wat is dat je waard over de komende jaren? Dit traject is ontworpen om je een leven lang profijt te bieden. De vaardigheden, inzichten en connecties die je opdoet, zullen je blijven ondersteunen in je carrière en persoonlijke groei.

Ik snap je volledig, groepssettings zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Echter, het krachtige aan deze groepsdynamiek is dat je omringd wordt door gelijkgestemden die dezelfde uitdagingen en twijfels ervaren als jij. Dit creëert herkenning en begrip door het delen van inzichten en het leren van elkaars ervaringen. Daarnaast zorg ik voor een veilige en respectvolle omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om te delen, maar nooit wordt gedwongen. Door samen te groeien, ontstaat er vaak een sterk gevoel van saamhorigheid en support.

Het kan frustrerend zijn wanneer je het gevoel hebt al van alles te hebben geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Wat dit traject uniek maakt, is de aandacht voor de diepere lagen van je persoonsprofiel. En met alle respect, mijn klanten geven aan dat ze deze diepgang in een eerder traject hebben gemist. Ik daag je uit, maar sta ook naast je in elke stap die je zet.

  1. Twijfels horen bij grote stappen en veranderingen in ons leven. Maar het antwoord is een overduidelijke ‘ja’! Dit traject is met zorg ontworpen om jou te ondersteunen op elk niveau van je carrière, of je nu aan het begin staat, een switch wilt maken, of gewoon wilt verdiepen in wat je al doet. Elke stap is doordacht om je te laten groeien. Geloof dus niet alleen in het traject maar, belangrijker nog, geloof in jezelf en de schitterende mogelijkheden die voor je liggen!

Ik begrijp de aantrekkingskracht van een 1-op-1 traject. In dit nieuwe traject krijg je méér tijd met mij: 20 uur versus de 12 uur in het oude model. Bovendien leer je niet alleen van mij maar je profiteer ook van de extra waarde die een groep biedt: meer perspectieven, vragen en netwerkmogelijkheden. En ik heb alle nuttige elementen van het 1 op 1 traject behouden en aangevuld met extra waarde in dit groepstraject.

Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe traject je meer gaat bieden dan je zou krijgen in een 1-op-1 setting.

Loopbaanontwikkeling Weert Valkenswaard