Bedankt voor je aanvraag voor een gratis gesprek!

Allereerst wil ik jou enorm bedanken voor het aanvragen van een gratis gesprek met mij. Je mag echt trots zijn op jezelf voor de keuze om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering in jouw werkende leven.

Hier is wat je kunt verwachten:

E-mail met vragen: je ontvangt van mij een e-mail met een aantal vragen. Maak je geen zorgen, dit is geen test! 😄 Deze vragen zijn er om mij te helpen jou beter te leren kennen en me goed voor te bereiden op ons gesprek. Het is allemaal bedoeld om ervoor te zorgen dat we onze tijd samen zo waardevol mogelijk kunnen maken.

Afspraak plannen: Daarnaast stuur ik je nog een e-mail met een link waarmee je eenvoudig een afspraak kunt inplannen voor ons gesprek. Het is super makkelijk, en je kunt een datum en tijd kiezen die het beste voor jou uitkomt.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting en ben benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van werk dat past bij wie jij bent!

Bedankt dat je mij hebt gekozen. Ik ben er helemaal klaar voor, en ik hoop dat jij dat ook bent!

Tot snel, Daniëlle