Loopbaan Coaching

Wanneer je doet wat je leuk vindt,
hoef je nooit te werken.

Wanneer loopbaan coaching?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je wilt (her)oriënteren op je loopbaan.

Ervaar je dat je huidige werk je energie kost in plaats van geeft? Loop je vast in je werk en weet je niet wat je echt wilt?
Óf wil je jezelf verder ontwikkelen in je carrière? Heb je méér in je mars maar komt het er op de een of andere manier nog niet uit?
Dan is het loopbaan traject iets voor jou!

Laten we samen bekijken of je jouw mogelijkheden volledig benut!

Hoe gaan we te werk?

Loopbaan coaching is niet alleen een beroepentest doen en passende vacatures zoeken. Het is méér, het is diepgaander!

Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Ik ben opgeleid Certified Happy at Work Coach en maak gebruik van de methodiek ‘In 9 stappen naar werk dat bij je past’ ontwikkeld door The Happy at Work Agency,
gecombineerd met intensieve Persoonlijke Coaching. Ik denk bij iedere stap met je mee. Een traject is hierdoor volledig op maat gemaakt. We bekijken waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou het beste werkt.

Je krijgt een jaar toegang tot een zeer waardevolle online academy. Hier vind je alle informatie, in de vorm van video’s en opdrachten, die je nodig hebt om jouw droombaan te vinden. Het traject is tevens inclusief praktische begeleiding zoals het opstellen van je CV, LinkedIn pagina, solliciteren en netwerken.

Het resultaat

Na het traject heb je een strategie om de volgende stap in je carrière te zetten en/of een nieuwe baan te vinden. Je hoeft niet meer te twijfelen om je talenten te benoemen en je zult vanuit zelfvertrouwen pitchen in een sollicitatie- of netwerkgesprek.

SINDS 2007 HEEFT THE HAPPY AT WORK AGENCY MET DE METHODIEK ‘IN NEGEN STAPPEN NAAR WERK DAT BIJ JE PAST’ AL HONDERDEN PROFESSIONALS BEGELEID NAAR WERK WAARIN ZE TOT HUN RECHT KOMEN EN DAT HEN BLIJ MAAKT.

Kiezen om in beweging te komen en het roer van jouw loopbaan in eigen handen te nemen is spannend en een grote stap. Een goede klik tussen ons is belangrijk voor het slagen van jouw traject. Je bent dus van harte welkom voor een gratis kennismakingssessie. Ik leer je graag kennen en leg je uit hoe we kunnen samenwerken.

Andere vormen

Persoonlijke loopbaan Coaching op afstand kan ook, gezien de diverse mogelijkheden die het ‘world wide web’ ons biedt.


Danielle Bax lifecoach loopbaancoach lifecoaching loopbaancoaching Veldhoven Eindhoven Weert

Heb jij jouw talenten en kwaliteiten al helder voor ogen? Weet je al precies wat jouw volgende stap mag zijn? Kan je hulp gebruiken bij het maken van een glashelder verhaal wat je overtuigend kan overbrengen zonder het gevoel dat je jezelf aan het ‘verkopen’ bent?

Dan is een Personal Branding Sessie iets voor jou!

Personal Branding, jezelf overtuigend, krachtig en persoonlijk presenteren, is wat ons betreft onmisbaar als je zelf regie wilt nemen over je loopbaan en steeds nieuwe stappen wilt zetten om met plezier te blijven werken. 

Stel me je vraag via WhatsApp
Hallo, hoe kan ik je helpen?
Powered by